Triglav, Zdravstena zavarovalnica d.d. z rekordno prodajo v času kampanje Skleni ta pravo, da se zdravje ne obrne na glavo

Objavljeno dne

Spletna oglaševalska akcija Skleni ta pravo, da se zdravje ne obrne na glavo, ki smo jo Emigmovci zasnovali in izvedli, je dosegla vse zastavljene cilje in jih tudi presegla. Kreativne rešitve, tehnično dovršen oglaševalski model in dnevno spremljanje in optimiziranje kampanje so prinesle izjemen rezultat, ki je presegel pričakovanja naročnika. Skupno smo servirali več kot 30 miljonov oglasov, dosegli več kot 800.000 spletnih uporabnikov.

zav_trig_screen1

Sama oglaševalska akcija je imela več ciljev: primarni sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja preko spletnega mesta sklenidopolnilno.si je bil dosežen z izjemnim rezultatom. Sama statistika bi bila morda suhoparna, zato navajamo zgolj komentar naročnika:

»V času akcije smo preko vseh kanalov dosegli rekordno prodajo, celotna akcija je bila zelo uspešna!«

Tudi dosežki pri ostalih ciljih niso izostali. Razmerje med prikazi oglasa in vstopi na spletno mesto (CTR) je bil skoraj 3-krat višji od povprečja oglaševalskih mrež, ter 2-krat višji od povprečja podobnih akcij iz pretekosti. Izboljšanje pozicioniranja spletnega mesta je prav tako izjemen. Obisk spletnega mesta sklenidopolnilno.si je tudi po akciji povečalo število dnevnih sej za več kot 30-krat, oziroma za 3.000 %.

Še enkrat več se je pokazalo, da je s pravim pristopom, dobro analizo uporabniške izkušnje, primerno kreativo in neprestanim spremljanjem podatkov in optimizacijo kampanje, spletno oglaševanje zelo učinkovito.

Še en uspešen projekt, še en zadovoljen naročnik…

Če želite o spletnem oglaševanju izvedeti več in vašo prodajo preko spleta bistveno povečati, smo Emigmovci tukaj za vas!