Mala barka je odplula in šla v svet

Objavljeno dne

Odplula je Mala Barka, prepoznaven čezmejni turistični produkt Izole in Kvarnerja, ki vključuje zgodovinske, tradicionalne, turistične in kulturne vsebine, temelječe na pomorstvu.

Da bi projekt lažje odplu smo pripravili dve tiskovini, ki poleg dogodkov Male barke, kot so Fiumare – Kvarnerski festival morja in pomorske tradicije v Rijeki, Zbor in regata tradicionalnih jadrnic v Mošćenički Dragi in Ribiškega praznika v Izoli na grafično izviren način predstavljata obe destinaciji Izolo in Kvarner ter vsa doživetja, ki jih lahko doživimo v obeh regijah od pomorske dediščine, pomorskega turizma, ribiškega izročila, aktivnega odih, gastronomije, kulturne dediščine, pomorske in ladjedelniške tradicije in poslovnega turizma.

IMG_4468 14.15.03

IMG_4471 14.15.03

Ponosni, da živimo ob morju, in srečni, da lahko vsak dan uživamo v bogastvih, ki nam jih ponuja morje in obmorski kraji smo se z ekipo oboroženi z droni, fotoaparati, kamerami in dodatnimi baterijami odpravili na svež zrak, po morju in vmes v kamero ujeli mlad par na pomolu.

Naj vam zaupamo, da promocijski video poleg na svetovnih turističnih sejmih in drugih prireditvah lahko vidite tudi na slovenskih in hrvaških televizijskih postajah.

Malo barko pa smo naučili tudi pluti po digitalnih vodah, kjer smo jo še pred tem opremili z obogateno uporabniško izkušnjo in RWD designom.

Mala Barka
Torej naj vam ne bo nerodno če si boste po prebranem zaželeli dopust ali le kratek oddih na ali v morju, odgovor je na dlani www.malabarka.eu.